TIPPR, exclusief voor horeca professionals

TIPPR is een app die exclusief beschikbaar is voor horeca professionals die graag op de hoogte blijven van nieuwigheden op de markt en trends. Helaas schiet dit er, met de dagelijkse drukke gang van zaken weleens bij in. TIPPR zorgt ervoor dat het op zoek gaan naar trends, kennis, tips en vernieuwende producten geen tijdrovende klus hoeft te zijn. Een speciaal ontwikkeld algoritme zorgt ervoor dat je alleen te zien krijgt wat je wilt.Exclusief voor horeca professionals

Wij spraken kort met Colin Westerwoudt, directeur van TIPPR en altijd werkzaam geweest in de foodservice. Tijdens het downloaden van de app kwamen wij er snel achter dat je hiermee niet heel ver komt, de app is écht alleen bedoelt voor horeca professionals. Dit is echter gedaan met een reden. “TIPPR is er echt op gericht om horeca professionals te verbinden en is daarom een gesloten community waar horeca gasten niet bij kunnen. Dit was ook de reden dat jullie in eerste instantie geen toegang kregen tot het platform”, vertelde Colin ons.

Klinkt logisch, want de app is de verbinding tussen de horecaondernemer en leveranciers en richt zich dus niet op de consument. Een slim algoritme moet ervoor zorgen dat je alleen content te zien krijgt die je wil zien. Colin: “Inspiratie kan gaan over nieuwe producten, trends, kennis, tips, noem maar op. Door in de app de ‘demo knop’ te gebruiken krijg je alleen verkopers over de vloer waarin je geïnteresseerd bent. Dat levert niet alleen een kwalitatiever aanbod op voor de horeca professional zelf, maar ook een grotere kans op succes voor leveranciers. Het is echt een community voor en door horeca professionals.”

Tijd voor vrij maken?

Klinkt goed maar de grote vraag blijft wel: heeft de horeca professional hier tijd voor? Of, wil die hier tijd voor vrijmaken? Zeker gezien de aankomende drukke zomermaanden. Neemt de app niet teveel tijd in beslag? Colin denkt van niet: “De voordelen zijn: snel en altijd up-to-date blijven door al met een kleine drie minuten per dag inspiratie op te nemen via de app, betere gesprekken met leveranciers die je echt interessant vindt (geen verloren tijd) en het snel aanvragen van product samples. Er is nog geen ander informatiekanaal in de horeca branche waar zoveel onafhankelijk informatie bij elkaar te vinden is over foodservices.”

Gelukkig kregen we van Colin een tijdelijke toegangscode om de app te testen. De app werkt simpel, je stelt je gegevens in en eenmaal aangemeld kun je aangeven waar je interesses liggen. Op basis hiervan krijg je trends, producten en tips voorgeschoteld die je kunt beoordelen (leuk – minder leuk) of weg kunt swipen. Hoe vaker je dit doet, hoe gepersonaliseerder de content wordt!

TIPPR downloaden

De app is gratis te downloaden voor horeca professionals. Je kunt je registreren via de app store en een uitnodiging aanvragen. Je kunt jezelf ook (als leverancier of gebruiker) registreren via www.TIPPR.pro. In de Apple & Android store (allebei gratis) is de app te vinden onder de naam ‘TIPPR’.

Website: TIPPR Pro

Bron: www.horecatrends.com