Catering WTC

Geachte deelnemer aan HorecaEventTT,
 
WTC Hospitality heet u van harte welkom  bij  de 3e editie van deze culinaire beurs in WTC Expo!
In de bijlages vindt u informatie over de het Exposanten Lunchbuffet dat wij tijdens de beurs dagelijks aanbieden in ons beurscafé. U kunt er ook voor kiezen om een heerlijk lunchpakket of bittergarnituur te laten bezorgen op uw stand.  Via de link   https://tinyurl.com/e256nzca  kunt u de pakketten en bittergarnituren bestellen.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om een Horecabetaalkaart te bestellen via de link https://forms.gle/es89nbBi1YvZwgGu8 . Met de kaart kunt u op het horecaterras op rekening bestellen. Alles wat u tijdens de beurs heeft afgenomen komt op een overzichtelijke verzamelfactuur te staan die na de beurs wordt aan u wordt verzonden. Op het terras bent u van harte welkom voor een lekkere kop koffie, gebak, drankjes en vers belegde broodjes.

Tijdens de opbouwdagen donderdag 1 februari en vrijdag 2 februari is ons Beurscafé geopend van 12.00 tot 14.00 uur . U bent dan van harte welkom voor een drankje, een kop verse snert, of een lekker warm belegd broodje.

Wilt u voor aanvragen van het lunchbuffet, de lunchpakketten en de betaalkaart er alstublieft rekening mee houden dat deze uiterlijk woensdag 31 januari bij ons binnen zijn.
 
Wij wensen u veel succes met de voorbereidingen op de beurs !
 
WTC Hospitality