DEEL MEE IN HET SUCCES!

DEEL MEE IN HET SUCCES!
 
WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN HORCEA MAGAZINE NOORD
VEEL GELEZEN EN VEEL GEPREZEN
 
De wekelijkse nieuwsbrief van Horeca Magazine Noord wordt zeer gewaardeerd door de ruim 20.000 ontvangers. Het laatste nieuws voor horecaondernemers en managers en inkopers wordt graag gelezen en bekeken door de ontvangers van deze digitale uitgave.
 
Opvallende banners scoren   
 
Elke nieuwsbrief heeft ruimte voor het plaatsen van maximaal vier verschillende banners. Opvallend tussen de redactionele berichten, echter zonder ‘schreeuwerig’ te worden. Onderzoeken hebben uitgewezen dat banners met speciale aanbiedingen en productinformatie een hoge klikratio hebben.
 
Een maandpakket voor een zacht prijsje  
 
Wij bieden adverteerders een maandpakket dat bestaat uit:
 
vier achtereenvolgende weken een banner in de Horeca Magazine Noord nieuwsbrief
in week 1 en 3 van de overeenkomst een tekst advertorial onder de banner. 
De kosten voor dit maandpakket bedragen € 400,-- ex. btw.
 
Wilt u meer weten over deze aanbieding, neem dan contact op met Jan Vlap of Alexander Plomp van Mimicry Sneek. Zij zijn telefonisch bereikbaar  via 0515 333 555  en per mail vlap@mimicrry.nl en alexander@mimicry.nl
 
Persberichten zijn welkom
 
Hebt u informatie die redactioneel interessant voor onze lezers is, deel dat dan met ons!
Wij brengen informatie over nieuwe producten en diensten, speciale acties, overname en fusies en andere nieuwsfeiten graag onder de aandacht van onze grote (meer dan 20.000 mailadressen) Horeca Magazine Noord nieuwsbrief achterban. Onze redactie behoudt zich het recht voor om een selectie te maken uit het ingezonden aanbod. Aan de plaatsing van uw bericht zijn geen kosten verbonden. Uw berichten zijn welkom via info@mimicry.nl
 
Horeca Magazine Noord, een aantrekkelijk medium
 
Naast onze wekelijkse digitale nieuwsbrief, blijft ons gedrukte magazine een graag gelezen vakblad voor de horeca en hospitality sector in Noord- en Oost-Nederland. We hebben voor adverteerders interessante zakelijke mogelijkheden.
 
Wij wensen u graag zakelijke voorspoed en succes.
 
Jan Vlap
Alexander Plomp
 
Uitgeverij Mimicry - Sneek
 
Telefoon 0515 333 555  -  Mail info@mimicry.nl