Sausdispensers

Levo heeft een breed assortiment met sauzen én sausdispensers waaronder de Levo sausdispenser en de First Class sausdispenser voor emmers. Beide zijn erg gemakkelijk in gebruik en worden veelgebruikt in cafetaria’s en snackbars maar zijn ook zeer geschikt voor restaurants, strandpaviljoens en sportkantines.

Wat een groot voordeel is van de Levo sausdispensers, is het feit dat de sausdispenser gemakkelijk en snel schoon te maken is. Daarnaast is een lege zak saus snel te vervangen door een volle zak. De navulverpakking voor de sausdispenser is te bestellen bij uw groothandel en de zakken saus zijn gelijk geprijsd aan de emmers saus. 
  • Compact systeem
  • Hygiënisch
  • Snel schoon te maken 
  • Alle onderdelen zijn vaatwasbestendig 

Interesse in de Levo sausdispensers?

Wij komen graag bij u langs voor een kosteloze demonstratie waarin we het gebruik van de dispenser uitleggen. We kijken hierbij naar het aansluiten en leegmaken van een zak saus naar keuze. Daarnaast leggen we uit hoe u het systeem gemakkelijk en snel kunt reinigen zonder ook maar een beetje saus te verspillen. Tot slot wordt bij aanschaf bij iedere sausdispenser een handige handleiding geleverd zodat voor iedereen duidelijk is hoe er met de dispenser gewerkt dient te worden. Benieuwd naar een demonstratie, direct een Levo sausdispenser bestellen of nog iets meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via onderstaande knop. 

Meer weten over de Levo sausdispensers 

Sauzen geschikt voor de Levo dispensers

Levo heeft een breed assortiment met sausdispensers voor verschillende soorten saus, zoals:

Mayonaise
LevoNaise
Fritessaus
Curry
Ketchup
Mosterd
Knoflooksaus
Cocktailsaus

First Class sausdispenser voor emmers

Naast de reguliere Levo sausdispenser biedt Levo de First Class sausdispenser voor emmers. Deze sausdispenser voor emmers van Levo is de beste keuze wanneer u een emmerdispenser zoekt. Deze dispenser is volledig van RVS materiaal en heeft daardoor een lange levensduur.

Belangrijkste voordelen Levo Firstclass emmer dispenser:
  • De dispenser is van sterk en stevig materiaal
  • Door de schijf wordt de saus volledig naar beneden gedrukt waardoor de emmer voor 97% wordt geleegd
  • Overscheppen van restanten saus is niet meer nodig door de schijf
  • Het is hygiënischer werken ten opzichte van andere emmer sausdispensers
  • De emmer sausdispenser is tot in detail eenvoudig te reinigen
  • Net als de andere Levo sausdispensers is de emmer sausdispenser naar portiegrootte instelbaar

Meer weten over de Levo sausdispensers

Videohandleiding sausdispensers 

Sausdispenser kopen?

Wilt u meer informatie over de sausdispensers van Levo of de First Class sausdispenser voor emmers? Of wilt u een sausdispenser aanschaffen? Neem dan contact met ons op via 0517-394141 of via het contactformulier.