Een ‘plakje’ ketchup, nooit meer een kliederboel!

Bo’s Original Slice of Sauce™ brengt een nieuw soort ketchup op de markt. Niet meer uit de pot of fles, maar in een verpakking die bestaat uit acht plakjes ketchup. Volledig naturel en zonder kunstmatige toevoegingen. Het bedrijf heeft recentelijk een Kickstart campagne gedaan en haalde daarmee twee keer zoveel op als het streefbedrag. Het product is momenteel nog in ontwikkeling maar zal in de loop van het jaar op de markt komen.Een ‘plakje’ ketchup, mooi toch?

Geen gedoe meer met de laatste beetjes uit de ketchupfles persen! Oprichters Emily Williams en Thac Lecong introduceren met ‘Slice of Sauce’ een zorgeloos, volledig natuurlijk alternatief voor de traditionele ketchup. Het plakje ketchup kan gezien worden als een update van het huidige aanbod. Het plakje is volledig gemaakt van ketchup en heeft een perfecte bite! Ze bevatten geen conserveringsmiddelen en zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals geraspte tomatenpuree, gedistilleerde azijn, psylliumschil, fruitpectine, rietsuiker, zout, uienpoeder en knoflook. Alle ingrediënten zijn glutenvrij, volledig natuurlijk zonder kunstmatige smaakstoffen, conserveermiddelen of glucosestroop. Check hier de video voor meer uitleg!

Het mooie van het plakje ketchup is, is dat je het altijd mee kunt nemen zonder dat je na hoeft te denken over de gevolgen. Geen natte sponsbroodjes meer en geen vlekken op je overhemd. Slice of Sauce ™ heeft geen koeling nodig, perfect dus voor lunchboxen, picknicks, barbecues, wandelingen of kampeeruitjes.

Website: Slice of Sauce

Bron: horecatrends.com