Multiculinair Food Festival Veendam

Na een aantal succesvolle edities in Groningen en Duitsland vindt op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juni de eerste editie van het ‘MultiCulinair Food Festival’ in Veendam plaats.

Het hele weekend kun je genieten van een ongekend culinair spektakel, waar een ruime selectie van foodtrucks en streetfood chefs hun keuken komen presenteren. Het knusse Museumplein zal worden omgetoverd tot een gezellig en toegankelijk openluchtrestaurant met eten, drinken, livemuziek en een kinderprogramma.Het MultiCulinair Food Festival is hét culinaire en culturele food festival van Groningen en omstreken en wil de liefhebber van lekker eten op laagdrempelige wijze laten proeven hoe rijk en divers de Nederlandse cultuur op culinair gebied is.

De bezoeker kan ook genieten van verschillende en verrassende gerechtjes uit alle delen van de wereld. Grieks, Indisch, Vietnamees en Mexicaans is een kleine selectie van de keukens die gepresenteerd worden.

Geniet van een goed glas bier of wijn terwijl de DJ’s en bands zorgen voor een gezellige sfeer. Voor de jongste bezoekers van het evenement is er een kinderhoek met kleurplaten en schmink en is er uiteraard een springkussen.

Het festival is alle dagen gratis toegankelijk.

Bron: veendammer.nl