Glutenvrije sachets van Levo

Bent u op zoek naar portie sausverpakkingen voor uw horecagelegenheid? Dan zijn de handige saus sachets van Levo wat u zoekt. De sachets van Levo met de verschillende, overheerlijke sauzen zijn zeer geschikt voor individueel gebruik en zijn allemaal glutenvrij. Levo saus sachets

Saus sachets, oftewel portieverpakkingen saus, zijn zeer geschikt voor individueel gebruik binnen iedere horecagelegenheid. Uw klanten kunnen de verpakkingen gemakkelijk openen en zelf bepalen hoeveel saus zij willen gebruiken. Daarnaast zijn de saus sachets van Levo zeer hygiënisch, omdat de sauzen apart verpakt zijn.
  • Geen sausverspilling
  • De saus blijft vers
  • Glutenvrij
  • Gemakkelijk te openen

NIEUW: Presenteer uw sachets in de nieuwe presentatiebakjes!

Biedt u uw klanten al Levo sauzen aan in sachets? Vraag dan nu ook de presentatiebakjes aan. Na het aanvragen van uw Levo presentatiebakjes, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op over de details en mogelijkheden. Er passen ongeveer 15 tot 20 sachets in de bakjes, afhankelijk van de saus die u hierin wilt presenteren.

> Vraag hier uw presentatiebakjes aan!

Sachets in gebruik

De saus sachets van Levo zijn geschikt voor meerdere doeleinden. Cafetaria’s en snackbars profiteren van de voordelen van sachets saus, maar ook restaurants, cafés, strandpaviljoens en sportkantines hebben profijt van de sachets. Doordat u de individuele klant een saus sachet aanbiedt, garandeert u optimale versheid van de sauzen en werkt u hygiënisch. 

> Gratis proefpakket Levo saus aanvragen!

Levo sauzen in sachets

Een groot deel van de Levo sauzen is verkrijgbaar in sachets. Zo biedt Levo Mayonaise, LevoNaise fritessaus, Curry, Ketchup en Mosterd aan in sachets. Deze, maar ook de andere sauzen, zijn daarnaast verkrijgbaar in diverse andere gebruiksvriendelijke verpakkingen. De sachets worden geleverd in dozen met hierin 100 sachets met uitzondering van de Mosterd sachets, die worden per 150 stuks verpakt in dozen. De Mayonaise en LevoNaise sachets hebben een inhoud van 19 ml en de Curry en Ketchup hebben een inhoud van 15 ml. De Levo Mosterd sachets bevatten 10 gram heerlijke, licht pittige mosterd.

Sachets Mayonaise

100 x 19ml Sachets LevoNaise

100 x 19ml Sachets Ketchup

100 x 15ml Sachets Curry

100 x 15ml Sachets Mosterd