Alida's Smulpaleis door naar de tweede ronde van de Publieksprijs 2018

Dit jaar organiseert Misset Horeca voor de 11e keer de Terras Top 100. 2 bedrijven uit Drenthe hebben de 2e ronde maar gehaald dit jaar doordat het niveau weer is gestegen ten opzichte van vorig jaar.  Alida’s Smulpaleis en Hotel Abdij de Westerburcht hebben de eerste ronde van de vakjury waar meer dan 400 terrassen in Nederland aan mee deden overleefd. De 125 terrassen worden de komende 3 week bezocht door een mysterie shopper om op 2 Juli te horen te krijgen welke in de Top 100 staan. De komende 3 week kan het publiek stemmen op het terras waar zij van vinden dat zij de publieksprijs verdienen, stemmen kan via www.missetterrastop100/publieksprijs  Alida’s Smulpaleis gaat er alles aan doen om deze prijs naar het Noorden te halen en zet via allerlei media kanalen in om dit voor elkaar te krijgen. 

De mensen die Alida's hierbij willen steunen kunnen hun stem uitbrengen via www.missetterrstop100.nlpublieksprijs

Als de mensen het bericht ook delen op de facebooksite en zich zelf taggen, dan stelt Alida's iedere week een Fry Tea voor 2 personen beschikbaar aan de volgers van onze site DitisRoden.nl.
Dus delen en taggen maar en wie weet ben je een van de winnaars en steun je Alida's hiermee.

Hoe werkt het?
Ga naar www.missetterrastop100.nl/publieksprijs . Vul je mailadres* in. Kies de provincie van het terras. Selecteer het terras waarop je wil stemmen. Klik op “Breng je stem uit!”

Winnaar Publieksprijs
Tijdens het Misset Horeca Terras Top 100-event, op maandag 2 juli a.s., wordt bekendgemaakt welk terras de Publieksprijs heeft gewonnen en de award in ontvangst mag nemen. Stemmen kan nog tot woensdag 20 juni aanstaande.

Op www.missethoreca.nl zullen we regelmatig een tussenstand publiceren.

Bron: ditisroden.nl