Nieuw op Horecaeventt 2019: De Vries Servies

De Vries Servies is sinds 2013 actief als zelfstandig importeur van professionele tafelaankleding en non food. Wij bezoeken persoonlijk hotels, restaurants, instellingen en bedrijven voor een advies op maat. Dit jaar tonen wij u ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de tafelaankleding op het Horecaevent 2019  Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze beursstand.
  
Borden en wat dies meer zij.
 
Talloze sites op sociale media laten zien hoe je een oogstrelend kunstwerk op een bord kunt creeëren. De Vries Servies wil graag helpen bij het zo mooi mogelijk presenteren van uw gerecht. Op het Horecaeventt tonen wij u de laatste trends in serviezen. Klassiek wit hotelporselein, maar ook hip gekleurd of natuurlijke aardse tinten: alle laatste ontwikkelingen zijn te vinden in de beursstand van De Vries Servies.
Ook originele presentaties op bijvoorbeeld emaille schalen en borden, in gietijzeren pannen of in kookpotten voor shared dining zijn te zien.
 
Wijnglazen met logo
 
De Vries Servies is gespecialiseerd in het personaliseren van wijnglazen. Met het aanbrengen van uw logo op het wijnglas voorkomt u dat er onnodig veel wijn geschonken. Uw logo wordt de schenkmaat en uw rendement gaat omhoog!
Uw logo wordt 100% vaatwasbestendig op het wijnglas gegraveerd; de hoogte en de grootte worden in overleg met u bepaald. Graag maken wij voor u een proefglas!
 
Servetten en zo
 
Een mooi servet op tafel vormt een onlosmakelijk onderdeel van uw tafelaankleding. Zowel een klassiek linnen als een mooi disposable servet kan de sfeer op de gedekte tafel mede bepalen. Daarnaast kan ook een bestekzakje of een nieuw product als de napkin sleeve  een handige oplossing zijn voor uw horecaconcept. Vraag vooral naar de mogelijkheden voor bedrukking in uw huisstijl.
 
Bestek
 
De Vries servies heeft een uitgebreid aanbod in alle  lijnen bestek van de bekende merken voor de professionele markt. Graag doen wij u een aanbod. Inruil van uw huidige bestek is mogelijk!

U kunt ons vinden op standnummer : 5210

Voor meer informatie:

De Vries Servies
Spanjelaan 7,
9403 DN Assen
www.devriesservies.nl