Nieuwe JURA GIGA X8: hightech koffiemachine met maximale prestaties voor zakelijk gebruik

De nieuwe GIGA X8 is robuuster, efficiënter en intelligenter dan zijn voorgangers. Met een groot waterreservoir (de GIGA X8) of met vaste wateraansluiting (GIGA X8c) is deze machine in te zetten op alle locaties waar topprestaties tellen. Hij heeft een capaciteit van maximaal 200 kopjes koffie per dag en biedt keuze uit 32 verschillende koffiespecialiteiten. Voor maximale prestaties, met één druk op de knop!
 
Maximale capaciteit
De GIGA X8c is de ideale koffiemachine voor catering, kantoren en zelfbedieningslocaties. De machine kan rechtstreeks worden aangesloten op de watertoevoer en is voorzien van een JURA-waterfilteringssysteem en een set voor restwater- en koffieresiduafvoer. Voor maximale capaciteit en maximale prestaties.
 
Maximale flexibiliteit
De GIGA X8 is geschikt voor alle situaties waarin veel capaciteit en veel mobiliteit is vereist. Het grote waterreservoir en de grote koffieresidubak bieden totale flexibiliteit. De mobiele koffieoplossingen van JURA zijn perfect voor catering, evenementen, seminars, coffee-to-go e.d.
 
Maximale prestaties
Het geconcentreerde vermogen van twee keramische schijfmolens, twee thermoblokken, twee pompen en twee parallelle vloeistofsystemen zorgen voor premium kwaliteit en maximale prestaties. Voor 32 verschillende koffiespecialiteiten.
 
Perfecte koffiekwaliteit
De 32 koffiespecialiteiten zijn van perfecte kwaliteit. Het Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd en zorgt ervoor dat korte specialiteiten zoals ristretto en espresso op professioneel barista-niveau worden bereid. De twee keramische precisiemaalschijven zijn voorzien van Automatic Grinder Adjustment (A.G.A.©). Dankzij de automatische afstelling is jarenlang consistent en nauwkeurig malen gegarandeerd. De twee thermoblokken en pompen maken het bereiden van een perfecte caffè latte mogelijk: melk en koffie stromen gelijktijdig in het kopje. Speed-functie is mogelijk dankzij de heetwater-bypass. Voor perfecte lungo in recordtijd.
 
Eenvoudige bediening
De 4.3 inch touchscreen kleurendisplay maakt de bediening intuïtief en zeer eenvoudig. Hierdoor is de machine uitermate geschikt voor gebruik in zelfbedieningslocaties. Het dagelijkse onderhoud van de machine kost nauwelijks tijd en is ook heel eenvoudig. Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s, inclusief de melksysteemreiniging, starten met één druk op de knop en bieden TÜV-gecertificeerde hygiëne.
 
GIGA X8 en X8c:
gebouwd voor maximale prestaties!Adviesverkoopprijs (excl. BTW)
GIGA X8c Aluminium Chroom              € 6.090,-
GIGA X8c Aluminium Black                    € 5.990,-
GIGA X8 Aluminium Chroom                € 5.890,-
GIGA X8 Aluminium Black                       € 5.790,-                                    
 
 JURA – If you love coffee

Contact voor informatie:
 
JURA Nederland B.V.
Robin den Braber
R.denBraber@nl.jura.com
www.juraprofessional.nl