Er is nog plaats voor een succesvolle makelaar!

Maak kennis met Eigen Horeca Makelaar tijdens HorecaEvenTT 2019

Eigen Horeca Makelaar werkt met een ijzersterke formule en heeft op verschillende locaties in Nederland vakmensen zitten. De groei van Eigen Horeca Makelaar heeft de organisatie vooral te danken aan de passie en aandacht waarmee onze Eigen Horeca Makelaars hun werk doen. Ben jij of ken jij iemand met een dergelijk profiel in Drenthe of Groningen dan komen wij graag in contact.

Eigen Horeca Makelaar heeft bewezen allesbehalve een eendagsvlieg te zijn. Sterker nog, de organisatie heeft laten zien kennis van de horeca, aandacht voor de klant, marketing en verkoop optimaal te kunnen combineren. Bovendien heeft Eigen Horeca Makelaar goed begrepen dat het in deze branche vooral draait om oprechte aandacht voor alle betrokkenen. De horecamakelaardij is mensenwerk. Een Eigen Horeca Makelaar heeft veel in zijn mars. Het is een duizendpoot die betrokken is en begrijpt wat het voor iemand betekent om een, eigenhandig opgebouwd, bedrijf te verkopen. Naast deze sociale vaardigheden is hij tevens uitstekend financieel onderlegd. Hij kan de cijfers prima interpreteren en hij is in staat de waarde van een horecabedrijf juist in te schatten.

Ook weet een Eigen Horeca Makelaar veel van juridische zaken zoals vergunningen, bestemmingsplannen en huurovereenkomsten. Wie denkt dat dit alles is waar een horecamakelaar verstand van moet hebben, heeft het mis, want er komt veel meer bij kijken. Staat een object te koop, dan is het bijvoorbeeld belangrijk goed in te kunnen schatten of iemand een serieuze potentiële koper is. Dan hebben we het nog niet eens gehad over het verkooptraject en de promotionele activiteiten, want alle objecten worden natuurlijk met tekst en foto’s op onze site: eigenhorecamakelaar.nl en andere relevante media geplaatst. En als een bedrijf verkocht is dan trekken we onze handen er niet van af en helpen we bijvoorbeeld graag mee om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

HorecaEvenTT 2019
Kennismaken tijdens HorecaEvenTT 2019 (11, 12 en 13 februari)? Bezoek onze stand (standnummer 1430) tijdens de beurs en ontmoet onze makelaar uit Friesland (Dhr. Henk Hosper 06-83211647) en Overijssel (Dhr. Gerard Kiphardt 06-38448844). Samen behartigen zij momenteel de belangen van onze opdrachtgevers in Drenthe en Groningen naast de werkzaamheden in hun eigen provincie.
Overweegt u om uw bedrijf te verkopen of verhuren of wellicht om een (tweede) horecabedrijf te starten dan zijn onze makelaars u natuurlijk graag van dienst.

Maak kennis op stand 1430; wij heten u van harte welkom!

Ben jij een horecatopper met voldoende horeca-ervaring om als Eigen Horeca Makelaar aan de slag te gaan, en ben je woonachtig in Drenthe of Groningen neem dan contact met ons op!
(voor andere provincies kunt u ons ook vrijblijvend contacteren)

Eigen Horeca Makelaar BV
Dhr. Gert-Jan Mensink
Tel: 0900 6100 100
info@eigenhorecamakelaar.nl
www.eigenhorecamakelaar.nl