Warm broodje ijs, bij Capri ijs en delicatessen in Rotterdam

Capri ijs en delicatessen aan het Middellandplein in Rotterdam is volledig vernieuwd. Niet alleen het pand is volledig verbouwd, ook is het horecaconcept compleet op de schop gegaan. De heropening is aanstaande woensdag (25 april), waarbij je onder andere een warm broodje ijs kunt krijgen die met lekker weer natuurlijk als warme broodjes over de toonbank gaan.Warm broodje ijs, ice cream cookie surprise , vegan ijs

Bij Capri ijs en delicatessen kun je naast het bekende Italiaanse schepijs nu ook terecht voor een heel nieuw assortiment aan bijzondere ijsproducten. Neem bijvoorbeeld het warme broodje ijs. Een uniek product dat zowel warm als koud tegelijk is. Capri ijs en delicatessen is volgens eigen zeggen de oudste ijssalon van Rotterdam. Je kunt er terecht voor meer dan alleen een lekker ijsje (24 smaken in de vitrine) zoals versgebakken koeken, diverse vegan specials, vegan ijs en nog veel meer.

Over Capri ijs en delicatessen

Capri ijs en delicatessen wordt gerund door Eric Høssen en Saffier Morozov. Samen zijn ze steeds op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ijs. Met de grote verbouwing tijdens het winterseizoen is het hele pand gerenoveerd en heeft het een compleet nieuwe en ruime uitstraling. Als sinds een jaar of 70 is het pand aan de het Middellandplein een ijssalon. Heel veel Rotterdamse kinderen hebben hier hun eerste ijsje gegeten en komen vandaag de dag nog op bezoek met hun kinderen of kleinkinderen. Capri ijs en delicatessen is meer dan een ijssalon. Met hun bijzondere specials als de Ice cream cookie surprise maken zij het verschil. Het ijs bij Capri ijs en delicatessen wordt gemaakt zonder kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen. In het aardbeienijs zitten dus echte aardbeien. Dit jaar komen ze met een vernieuwde kaart waar ijsproducten op staan die nergens anders te krijgen zijn. Ze willen met Capri ijs en delicatessen niet alleen een heerlijk ijsje serveren, maar een totale smaakbeleving neerzetten.

Website: Capri ijs en delicatessen