Restaurants zoeken, vinden, boeken nu nog makkelijker

Couverts.nl gaat mobiel
Op 12 september jl. lanceerde Couverts het restaurantreserveringplatform Couverts.nl, waar consumenten real time hun favoriete restaurants kunnen reserveren. Vanaf vandaag, dinsdag 25 oktober, is ook de mobiele versie van Couverts.nl voor restaurantbezoekers beschikbaar. Uit onderzoek blijkt dat 40% van de bezoekers de site bezoekt via een mobiel toestel. Nu kunnen gasten op elk gewenst ogenblik en elke gewenste plek de beschikbare Couverts restaurants in de omgeving zoeken, vinden en meteen boeken. In december volgt de lancering van de Couverts App voor Iphone, Andriod en Blackberry.

Paul Wiertz, Manager Couverts, over de mobiele site: "We sluiten geen enkel platform uit bij Couverts, vandaar dat we onze mobiele website en de App zo snel laten volgen op de lancering van Couverts.nl. We zien dat het onderweg reserveren van een restaurant steeds populairder wordt en daarmee ook de last minute reserveringen. De mobiele website is dus een uitkomst voor zowel consument als restauranthouder."

Bij de mobiele site krijgen gasten direct bevestiging van de gemaakte reservering via e-mail of sms. De mobiele site geeft tevens menu-informatie, foto’s en een video-impressie van het restaurant.

Website: www.couverts.nl

Over Couverts
Met Couverts kan een gast 24/7 via internet een tafel reserveren en hiervan direct een bevestiging ontvangen via e-mail of SMS. Naast de restaurantreserveringsportal Couverts.nl biedt Couverts het meest intelligente digitale reserveringsboek voor restaurants in de Nederlandse markt. Het reserveringsboek sluit perfect aan op de formule van elk individueel restaurant en draagt bij aan de optimale bezetting van het restaurant. Couverts is in staat om de configuraties voor elk restaurant te optimaliseren. Inmiddels werken meer dan 400 restaurants, van groot tot klein en van sterrenzaak tot bistro, met het systeem.

Couverts biedt ook diverse marketingmogelijkheden voor restaurants en werkt samen met grote online restaurantgidsen zoals Smulweb.nl, Etenvandaag.nl, Dinerjaarkaart.nl, Dinnersite.nl, Luncheninnederland.nl, AlleToprestaurants.nl en Eet.nu. In januari 2010 is Couverts bekroond met de ondernemersprijs de Columbus Trofee. Couverts is onderdeel van RTL Nederland.

Nieuwsarchief